Heath Ledger är nominerad till en Golden Globe

Heath Ledger har blivit nominerad till en Golden för sin roll som jokern i filmen '' the dark night '' och det verkar allt mer troligt att han då kommer att nomineras till en oscar då skriver aftonbladet.

Skådespelaren Heath Ledher hittades död i sin lägenhet den 8 Januari, sedan dess så har hans insats i den nya batman filmen '' The Dark Knight '' som jokern höjts till skyarna av kritikerna som man kan kalla det.


och på torsdagen vart det också även klart att han nomineras i kateogrin som den bäsa manlige biroll på den presigefulla Golden Globe-galan.



dom han kommer att tävla mott är :
Tom cruise - Tropic thunder
Robert Downey Jr - Tropic Thunder
Philip Seymoure Hoffman - Doubt
Ralph Fiennes - The duchess


twilight

okej, såg den igår och det må vara den bästa filmen som jag någonsin har sett.
och det kan ju inte bli bättre med en sån snygging som robert pattinson spelar edward, och kirsten Steward var ju perfekt som rollen om bella!


Handlingen kretsar kring huvudpersonen Bella Swan som flyttar till sin pappa i en regnig småstad i delstaten Washington. Hon börjar snabbt få känslor för den mystiske Edward Cullen, som hon möter i skolan. Bella inser snart att Edward är en vampyr men det hindrar henne inte från att bli kär i honom. En komplicerad förälskelse tar sin början som gör livet svårt för det omaka paret. När det dessutom dyker upp ondsinta vampyrer i staden får Bella och Edward kämpa för sin vilja att vara tillsammans.

har du inte sett den? då rekomenderar jag att du ska se den! du kommer inte att ångra dig kan jag lovare,



får 700 miljoner i skilmässan

Som många kanske har hört så har madonna och Guy Ritchie  skilt sig, 
och madonna ska då betala ut till han 50-60 miljoner pund och i svenska pengar är det 700 miljoner!
700 miljoner!? detta är ju pengar man själv bara kan drömma om.
Och Rosenberg säger till Associated press att siffran inkluderar värdet på parets hus Ashcombe som är i västra england och är förmodligen en av de största vinsterna i en skilsmässouppgörelse någonsin.



Madonna och Guy Ritchie var gifta i över 8 år.

RSS 2.0